• Τηλ: 213 0341 203 | Email: info@tisores.gr | Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€

Πολιτική επιστροφών

Ακύρωση παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες αφότου την πραγματοποιήσατε.
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε email από τη σελίδα επικοινωνίας ή καλέστε στο +30 2130341203, Δευτέρα-Παρασκευή
10:00-20:00.

Επιστροφή παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών τότε το Tisores.gr δύναται να μην την αποδεχτεί.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής – αλλαγής, θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν σε άρτια κατάσταση, στην οποία το παραλάβατε, και να είναι πλήρες, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος, εντός της συσκευασίας που τα παραλάβατε. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, κ.ο.κ). Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier Γενική Ταχυδρομική.

Μεταφορικά Έξοδα

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της Tisores.gr επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα του Tisores.gr, τα έξοδα επιστροφής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 5€.

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων, χωρίς υπαιτιότητα του Tisores.gr, ο πελάτης χρεώνεται 5€ μεταφορικά έξοδα για την αλλαγή. Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.tisores.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο +30 2130341203 , Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00.