• Τηλ: 213 0341 203 | Email: info@tisores.gr | Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€

Tisores Hair & Nails

Ας Γνωριστούμε!

Ποιοι Είμαστε?

Η ομάδα του κομμωτηρίου μας αποτελείται από ταλαντούχα άτομα με γνώση και πάθος στο αντικείμενο τους! Ας γνωριστούμε λοιπόν :

Γιώργος Περουλιδάκης – Hair Specialist, Make Up Artist

Ο Γιώργος είναι ο ιδιοκτήτης του Tisores Hair & Nails και είναι υπεύθυνος για την ικανοποίηση σας από τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Με την 10ετή του εμπειρία και τη συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων των μεγαλύτερων ειδικών του χώρου της κομμωτικής όπως Loreal, Wella, Kerastage και με εκπαίδευση στο εξωτερικό από τους καλύτερους εκπαιδευτές  των Vidal Sassoon και Toni & Guy φροντίζει ώστε κάθε λεπτομέρεια του τελικού αποτελέσματος να είναι μοναδικό! Με όπλο την 6ετή προϋπηρεσία του στον όμιλο κομμωτηρίων Τέλης Κικκερης και τη συμμετοχή του σε διάφορα event και shows είστε εξασφαλισμένες για την ποιότητα της δουλειάς του!

Δεν σταματάμε όμως εδώ

Η ομορφιά έχει πολλές πτυχές & εμείς τις καλύπτουμε όλες!

Nails & More …

Πηνελόπη Κουνδουράκη – Αισθητικός

Είναι η ειδικός του Tisores Hair & Nails, στον κλάδο της αισθητικής και περιποίησης άκρων. Διαθέτει 6ετή εμπειρία και συνεχή εκπαίδευση κοντά στις κορυφαίες εταιρίες (c-marso & cnd). Είναι λάτρης της λεπτομέρειας και της τελειότητας δημιουργόντας το ιδανικό αποτέλεσμα μόνο για εσάς!